Jó lett

2011.02.17. 15:39

Nem tudom az okát, nem is értem, de ha őszinte leszek nem is igazán érdekel, de az elmúlt hetekben nagyon jó lett a kapcsolatunk. Boldog, kiegyensúlyozott, konfliktus mentes. Sok beszélgetéssel, sok összebújással. Meleg, meghitt, idilli.

Igazából nem tettünk semmit. Egyikünk sem viselkedik tudatosan másképpen, mint korábban. Ugyanúgy vannak mindennapi problémák, a gyerekek ugyanúgy hisztisek, a reggelek ugyanolyan katasztrófák, de ezzel együtt mégis más. Jobb. Sokkal jobb.

Valamiféle mélyről jövő testi és lelki kielégültséget érzek. Örülök Neked, örülök a gyerekek, örülök a családomnak, örülök a mindennapoknak. Hogy reggel megcsókolsz. Hogy odabújsz és befészkeled magad a karjaimba. Hogy szorosan összebújva nézzük a tévét. Hogy így is alszunk el.

Örömmel és büszkeséggel tölt el, hogy az én feleségem milyen hihetetlenül csinos és vonzó nő, aki után mások is megfordulnak, férfiak és nők egyaránt. Örülök a két szép csajnak akiknek az apja vagyok. Örülök, örülök, örülök.

Persze eddig is ezeket gondoltam és eddig is örültem ezeknek, de valahogy mindig volt valami probléma ami elnyomta ezeket a gondolatokat. Most nincs. Illetve nem nyomja el.

Látom rajtad, hogy Te is jobban érzed magad. Kicsit kiegyensúlyozottabb lettél és magabiztosabb. Határozottabb. Minden területen. És ez nagyon jó! Örülök Neked!

Szóval jó lett! A kapcsolatunk. A mindennapjaink.

Köszönöm!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ferjemblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr722668187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cipikus 2011.02.17. 16:51:25

En is boldogabb lettem a bejegyzesed olvasasa utan :)

Gritty goose 2011.02.17. 17:21:36

Talán a könyv, talán az odafigyelés, talán a görcs mentesség....talán...?

Csak örülj, és éld át a pillanatot.

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2011.02.17. 17:40:58

Szeretnék sok ilyet olvasni Tőled!!! Veletek együtt örülök! :))))

kozgaztanar 2011.02.23. 12:42:01

ááá, ez ilyen: life is a roller coaster - és ez a családi életre is igaz...

mizsuzsa 2011.02.26. 01:02:47

Kedves Ferj!

Epp a blogomba akartam egy idezetet irni arrol, hogy "inkabb irj onmagadnak kozonseg nelkul, mintsem a kozonsegnek irj, es elveszitsd onmagad", s erre megtalaltalak.
Beleolvasgattam par bejegyzesedbe...Tetszik ahogy irsz, bar nekem egy kicsit sok, es ez inkabb azert tunik annak, mert sokat nyavalyogsz (jaj, ez ilyen szavajarasom, nem bantaskent mondom). Szoval azt szoktam magamnak mindig mondani, hogy ha sokat ragodom, vagy sokat panaszkodok, akkor elkerulnek a jodolgok. Tapasztalat :) En nem vagyok hazas, nincsenek gyerekeim, ugy hogy otleteket nem tudnek adni a bajodra, DEE hus-ver nokent, kivul allokent tudok okoskodni.
Eloszor is folytasd az irast es ujjits rajta. Ne a lelki banatodrol/oromedrol irj hanem fantazialj jodolgokrol es ird le kepzelodeseidet... Hatha valora valnak... Aztan ne eroltesd a beszelgeteseket a paroddal, vagy ne akard ot megfejteni, hanem egyszer csak kapd el a szurke hetkoznapokon es nyomd fel a falra, csokold ugy, hogy a bugyija magatol lecsusszon... legy vad, es szenvedelyes, ne kerdezgesd, hogy mi jo neki, csak gyonyorkodtesd! Mikor jo erre a pillanat, nem tudom, amikor a legjobban erzed... Aztan masik velemeny... Lehet a feleseged pont azert nem olvassa a blogod, mert ugy erezheti kibeszeled... Nem ot, hanem a Te erzeseid iranta. Pedig azt O egyedul szeretne birtokolni. Lehet unja mar a sok szurkeseget es ahogy Te mind errol akarsz beszelni vele, O annal jobban bezarkozik, mert hozzad asszocialja ezt.
Nyomaszto tud lenni "a vitassuk meg eletunket", ne beszelj errol, hagyd, hogy o nyisson, adj teret neki. Es ha semmi nem segit, akkor ajanlom a szeretoket (azert tobbesszam, hogy csak a szexrol szoljon, nem pedig beleszeretesekrol), mindkettotoknek... egy ideig jo lesz, felporget es megnyugtat...
Nincs abban semmi rossz, ha vagyunk a jobb eletre, ha elunk a vagyainkkal. Rovid az elet, ne keseregj, hanem elj! Semmi sem orok, minden valtozik! Na jo sok kozhely egy helyen, de Igaz!

Jo volt Teged olvasva kikapcsolni magam vilagat...

éniskócos · http://eniskocos.blog.hu 2011.03.01. 18:39:44

úgy látszik, van valami a levegőben... :)
szoktam én is örülni, amikor csak úgy magától jó. de ha tudnám, mitől lesz jó, akkor tehetnék érte akkor, amikor nem jó...
süti beállítások módosítása