Ma este

2011.03.07. 23:07

Sokat dolgoztam ma, 8 körül értem csak haza. A munka szellemileg kimerített, de a rettenetesen vágyom a szexre. Vágyom Rád! Napközben többször is elkalandozott a gondolatom, hogy ma este nagyon meg foglak dugni. Ne érdekel, hogy duzzogni fogsz, hogy későn megyek haza, nem érdekel, hogy fáradt és álmos leszel, és inkább aludni akarsz. Most nem.

Persze duzzogsz kicsit, de nem vészes, persze látom rajtad a fáradtságot, de nem érdekel. Csak mosolygok. Talán nem is érted. Nem baj. Majd megtudod. Az ágyékom már nagyon lüktet.

Kettesben vagyunk már, a kölykök alszanak. A konyhában teszel-veszel, mikor mögéd állok. Nem ölellek át, ahogy szoktam, csak a csípőnk ér össze. Azt akarom, hogy érezd a vágyam. A füledhez hajolok és belesúgom: itt most a pulton Drágám, nagyon meg foglak dugni. Így hátulról. Hátranézel kérdőn és próbálsz elhúzódni. Nem hagyom, szorosan tartalak és belecsókolok a nyakadba, miközben a másik kezem már az öled felé indul. Hagyjál, mondod, de érzem a hangodban azt a pici bizonytalanságot, ami kell nekem.

Tiltakozol még, de kezem már a bugyidban van és érzem a nedvességet. Szánk is találkozik és vad szenvedélyes csók kezdődik. Csípőm már mozog, ujjam már benned van. Hatalmas vágyat érzek, hogy megfordítsalak, letérdeltesselek és a szádba adjam a farkam egy kis kényeztetésre, de most mást ígértem. Csókolózás közben félelmetes gyorsasággal tolom le a gatyámat, szabadítom ki a farkam és rántom le a rajtad lévő ruhát is. A pultra döntelek, jobb lábadat felemelem és a pultra teszem és azzal a mozdulattal már nyomulok is be a puncidba. Halk sikoly és a behatolás öröme. Látom azt a kéjes vigyort rajtad, ami tovább tüzel.

Ezt akartad, ugye? Erre vágytál, ugye? Hát most megkapod. Nincs érzelgősség, nincs romantika, kőkemény szex van. Nem fog sokáig tartani, de nem érdekel, nem számít. Hörgés szerű hangok jönnek elő belőlem, hogy a válladba markolva újra és újra tövig nyomom beléd a farkam. Még-még-még, dug-ni-a-kar-lak!!! A hajadnál fogva hátra húzom a fejed, és a szádba csókolok. Már nincs kontroll. Nincs. Csak még egy lökés, csak még egy, még egy, még.

nincs tovább

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ferjemblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr742720267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

barbieds (törölt) 2011.03.08. 09:21:01

Mmmm, a határozott férfi nedvesítő hatása...

Nuncy 2011.03.08. 13:22:46

Na igen..ezt nevezem vad szexnek..:) hmmm...:)

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2011.03.08. 17:51:52

És mi volt utána a párod reakciója? :)

Férj 2011.03.08. 22:20:13

@Enchantée: önelégült mosollyal az arcán, fülig érő szájjal, mint a jól lakott óvodás békésen szundikált el a kanapén. :-)

manit 2011.03.25. 09:06:56

ilyet velem is tehetne a férjem! :)

mizsuzsa 2011.03.25. 22:54:00

Ez tetszik! Igazan ferfias!
Nekem is lecsuszott a bugyim tole!
Mosolygok magamban :) Orommel tolt el, hogy picit hasznalt a tanacsom. En csak magambol indultam ki, akkor is... ;)
süti beállítások módosítása