Tudtad?

2010.09.22. 13:44

Tudtad, hogy imádom az illatodat? A bőröd illatát. És most nem parfümre, tusfürdőre vagy valami más mesterséges illatra gondolok, hanem a bőröd saját természetes illatára. Nem tudom megmondani mihez hasonlít, semmihez sem tudnám hasonlítani. Egy jellegzetes enyhén édeskés illat, amit ha megérzek, azonnal felgyorsul a vérkeringésem és szaporábban ver a szívem. Akkor érzem ha közel vagy hozzám. Illetve az agyam emlékszik rá így akkor is fel tudom idézni, ha nem vagy mellettem.

Ezt az illatot érzem a ruhádon is, amelyeken a parfüm illata nem nyomja el. Ilyen például a harisnyád vagy a cipőd. Este mikor te már a tv előtt durmolsz én pedig a lefekvéshez pakolászom a szobában, mikor elrakom az ágyról a ruháidat, fogom a harisnyádat a két tenyeremben és mélyen belélegzem az illatodat. Ez olyan mind az ópium, bódítlag hat és elvarázsol. Imádom.

A cipőd ugyanilyen hatással van rám. Eleve szeretem a cipőidet, mert sok nővel ellentétben te szereted a magas sarkú cipőt, jól áll neked és kiemeli a formás lábaidat. A cipőid eleve izgató hatással vannak rám. És azon is ott van ez a semmihez sem hasonlítható csodálatos illat. Este mikor letörlöm és elpakolom őket mindíg újra elképzelem rajtad. És belélegzem az illatát. Most gondolhatsz betegnek vagy perverznek, de nam vagyok az. Csak imádom az illatod. Ennyi.

A bejegyzés trackback címe:

https://ferjemblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr62315158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

barracud4 · http://halnap.blog.hu/ 2010.11.21. 20:44:56

Wow! És milyen jó ízlésed van a cipőkhöz. A képen egy Christian Louboutin-t látni. :)

Férj 2010.11.23. 10:41:47

@barracud4: Igyekszik az ember. :-) Szeretem az egyszerű de elegáns dolgokat. Mint ez a cipő. A kevesebb néha több.
süti beállítások módosítása