Igen...

2011.05.11. 16:31

...mindenkinek igaza van, aki azt mondja, hogy szemtelenség elkezdeni mesélni valami, aztán csöndben maradni, miközben az olvasók, ha nincsenek is túl sokan, de kíváncsiak a folytatásra. Mea culpa, mea maxima culpa.

És mi a folytatás? Oda csatolnék vissza, hogy pár héttel ezelőtt elmélkedtem, hogy ha elhagyjuk a fogamzásgátló tablettát az vajon segít-e a Kedvesem libidóján, a hangulatán, a fáradékonyságán, a közérzetén. Ezt akkor megbeszéltük és úgy döntöttünk megpróbáljuk. Ennek több mint hat hete.

Nos a történések engem leptek meg a legjobban. Én magamban nem vártam különösebben semmit az első időszaktól, mert mindenhol azt olvastam, hogy idő kell mire a mesterséges hormonok kiürülnek és elmúlik a hatásuk. Illetve abban sem voltam biztos, hogy ez egyáltalán működni fog-e. bíztam benne, hogy egy próbát megér, aztán majd meglátjuk.

Ezzel szemben a hatás gyakorlatilag azonnal jelentkezett. Legszebb álmomban sem gondoltam volna ilyen elementáris változást. Az én Kedvesemet mintha kicserélték volna. Nem mondom hányszor szeretkeztünk az elmúlt egy hónapban, mindenkinek a fantáziájára bízom. Annyit mondok csak, hogy nem is emlékszem mikor volt olyan utoljára, hogy több egymást követő napon is együtt voltunk. Az én Drágám kezdeményez. Bújik hozzám. Dorombol. Többször mondja, hogy kíván és ezt kifejezésre is juttatja. Hosszan és érzékien szeretkezünk. És olyan hangokat tudtam belőle előcsalni egy-egy orgazmus kapcsán, amit korábban csak nagyon ritkán.

És hogy ez tényleg a tablettán múlott? Vagy most jött el nála a tavasz? Vagy ezek együtt? Nem tudom. De igazából most nem is érdekel. Azok a hétköznapi problémák, amik korábban megvoltak, azok most is megvannak. De valahogy mégis más.

Most jó. Nagyon jó. Meghitt, szeretet teljes, testileg és lelkileg maximálisan kielégítő. Remélem sokáig, nagyon sokáig így marad.

Most boldog vagyok. Maximálisan boldog.

Valamelyik nap azt mondta a Kedvesem, hogy most, hogy nem szedi a tablettát, most kellene kettesben elutaznunk egy hétvégére, hogy úgy igazán egymással tudjunk foglalkozni!

Kell ennél több?

:-)

A bejegyzés trackback címe:

https://ferjemblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr592896039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mokuslanyka 2011.05.11. 20:58:57

Te kis Huncut :)) Hát ezért tojtál a fejünkre :)) Egy okkal több, hogy miért ne szedjek fogamzásgátlót, eddig se voltam oda érte, azt hiszem ezek után se leszek.

Nagyon sok-sok ilyen hetet még... az izgalmas az lesz, amikor még 70 évesen is ilyen hangokat csikarsz ki az asszonykádból :)))

Sok boldog, együtt töltött órát kívánok nektek!!!

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2011.05.13. 19:25:58

De jóóóóó! Nagyon örülök a boldogságotoknak! :)

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2011.05.30. 12:43:10

És mi a helyzet azóta? :)
Hogy vagytok?

Gritty goose 2011.06.06. 17:10:04

És most már aggódom!!!!!!!!!!!!!!

mokuslanyka 2011.06.18. 13:58:04

Légy szíves jelentkezz!!! Több, mint egy hónapja semmi hír felőletek!!

Nuncy 2011.07.01. 11:51:53

Nagy a csend erre...:(
süti beállítások módosítása