Használati utasítás

2010.10.04. 13:58

Én, a Férj, férfiból vagyok, ennek megfelelően a működésem rendkívül egyszerű. Nincsenek bonyolult ok-okozati összefüggések, nincsenek váratlan reakciók, hangulatváltozások, működésbeli zavarok, adott impulzusokra jól előrejelezhető módon reagálok.

Szükségem van a NŐ-re, vagyis rád Drágám. Ha nem vagy velem, már az első éjszaka a hálóingeddel alszom, mert az illatod megnyugtad és boldogsággal tölt el. Szeretem az illatodat és szeretem ha hozzámérsz.

Szeretem ha simogatsz. Bárhol és bármikor. Nem vagyok csiklandós, kifejezetten imádom, ha a testemet cirógat. Imádom, ha libabőrős leszek tőle. Általában a férfiakkal ellentétben nem csak egy erogén zónám van, hanem az egész testem kívánja az érintésed. Ha időnként csak úgy, kedvességből simogatsz - bárhol vagy inkább mindenhol - azért rettenetesen hálás vagyok. Csak érints meg!

Én imádom a Te tested. Tudom, hogy te sosem vagy elégedett magaddal - egyetlen nő sincs a világon, aki elégedett magával - de én imádom a tested minden apró domborulatát. Engedd, hogy időként felfedezhessem és kiélvezhessem a bőröd minden négyzetcentiméterét a kezemmel, az ujjaimmal, a számmal, a nyelvemmel.

Szükségem van fizikai kontaktusra, mikor tested találkozik testemmel. A vágyaim, ha ki is elégelnük egy adott pilllanatban, kis idő elteltével újra gerjednek irántad. A kielégítetlenség egy idő után állandó feszültségbe torkollik és ilyenkor a rajongás csalódásba megy át, a csalódás pedig haraggá válik. És sajnos ezt nagyon nehezen tudom palástolni, te pedig nem érted az okát. Ez az oka. Az irántad érzett ki nem elégített vágy. Elégítsd ki és én lehozom neked a csillagokat is!

Sajnos a burkolt célzásokat nem értem. A finom célzásokat sem. Az egyértelmű utalásokat talán, de a legcélravezetőbb, ha világosan megmondod mit szeretnél és mit nem. Mindent megteszek neked, és mindent megteszek azért, hogy neked otthon könnyebb legyen. De nme tudom kitalálni a gondoltaidat! Mondd el őket!

Én is meg fogom mondani mit szeretnék. A félreértések, ki nem mondott gondolatok sok konfliktushoz vezettek a múltban. És haraghoz. Egymással legyünk őszinték és nyíltak!

Ennyi az egész.

A bejegyzés trackback címe:

https://ferjemblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr762343956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

supracoger · http://supracoger.blog.hu/ 2010.10.05. 10:47:01

"Én, a Férj, férfiból vagyok, ennek megfelelően a működésem rendkívül egyszerű. Nincsenek bonyolult ok-okozati összefüggések, nincsenek váratlan reakciók, hangulatváltozások, működésbeli zavarok, adott impulzusokra jól előrejelezhető módon reagálok."

asszem ezzel tökéletesen leírtad a férfi és nő közötti különbséget

Férj 2010.10.05. 12:02:04

@supracoger:

Köszönöm a pozitív visszajelzéseket!

hannawald 2012.04.23. 19:06:12

te jó ég.
te én vagy, csak férfiben :)

Férj 2012.04.25. 13:33:04

Köszi! :-)
Legalább nem vagyok egyedül a gondolataimmal.

Örülök hogy még olvassa valaki az írásaimat! :-)
süti beállítások módosítása